Partnership Testament.be

4Brain opnemen in uw testament? Dat kan vanaf nu dankzij onze partnership met testament.be. 

In je testament een legaat nalaten aan 4Brain VZW, kan het verschil betekenen in welke mate we mensen met een hersenaandoening kunnen helpen en hun levenskwaliteit mee kunnen helpen verbeteren. In samenwerking met UZGent en UGent gebeurt er baanbrekend wetenschappelijk onderzoek om nieuwe behandelingen te ontwikkelen voor hersenaandoeningen en deze snel tot bij de patiënten te krijgen. Op dit moment zamelen we bijvoorbeeld geld in om de innovatieve FUS therapie naar het Universitair Ziekenhuis van Gent te brengen. Daarvoor willen we €100.000 inzamelen en daar kunnen legaten ook hun steentje aan bijdragen. Ook nadat je er niet meer bent, kan je nog meer betekenen dan je denkt. 

Testament.be maakt Belgen bewust van het belang van een goed doel opnemen in hun nalatenschap. Verschillende organisaties werken daarbij samen, want erfenissen kunnen voor iedereen veel betekenen. Meer dan 100 ngo’s, goede doelen en maatschappelijke organisaties zijn aangesloten, en nu ook 4Brain vzw. 

Op deze manier zetten we ons goede doel in de kijker voor iedereen die een organisatie met “een hart voor hersenen” als begunstigde wil opnemen in het testament. 

Meer weten? Bestel jouw gratis juridische gids door een mail te sturen naar info@run4brain.com of neem een kijkje op www.testament.be

logo testament.be